loader image

Mijn Portfolio

Huidige projecten/cases

Als zelfstandig ondernemer heb ik al diverse cases afgerond, variërend van webdesign tot effectieve online marketingstrategieën. Elk project is voor mij een unieke kans om mijn vaardigheden en creativiteit in te zetten en tot een succesvol resultaat te brengen.

Benieuwd naar deze projecten / cases? Neem gerust contact met me op!

Tijdens mijn studie Commerciële Economie – Digitale Business Concepts ben ik intensief bezig geweest met het ontwikkelen van diverse vaardigheden, waaronder het creëren van merkboeken, het bouwen van websites en het bedenken van innovatieve manieren om informatie over te brengen. Deze brede kennis en vaardigheden benut ik nu volop in mijn rol als zelfstandig ondernemer.

Een van de meest waardevolle aspecten van mijn studie was de vrijheid om mijn eigen stijl te ontwikkelen en unieke logo’s te creëren. Deze mogelijkheid heeft mijn creativiteit gevoed en mij geholpen mijn eigen visuele identiteit te ontdekken. Bovendien heb ik gedurende mijn studie uitgebreide ervaring opgedaan met essentiële softwareprogramma’s, waaronder Adobe InDesign, Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, Adobe XD, WordPress, HTML en CSS.

Deze praktische ervaringen hebben mijn professionele groei gestimuleerd en stellen mij in staat om op een effectieve en creatieve manier digitale oplossingen te bieden. Kortom, mijn studie heeft niet alleen mijn theoretische kennis vergroot, maar heeft me ook uitgerust met de praktische vaardigheden die essentieel zijn in mijn huidige activiteiten als zzp’er.

School Projects

Brand book vans

This brand book was my first project and first time working with Adobe Indesign and to this day I am very proud of what I created. 

Infographic

I also created an infographic on the impact of eating more plant-based foods.

Websites

Several websites have been created. With HTML, CSS, WordPress and a little JavaScript.

Logo's

Different logo's en designs for projects

en_USEnglish