loader image

curriculum vitae

Hi! Mijn naam is Danique van den Bosch. Momenteel ben ik woonachtig in Volkel, NB Nederland. Ik ben 23 jaar oud en geboren op 11 juli 2000.

Ik beschouw mezelf als een duizendpoot die constant nieuwe dingen wil leren. Ik ben zeer creatief en een enthousiast persoon. Ik ben zeker niet bang voor een nieuw avontuur en ben een echte aanpakker.  Ik hou ervan om content te ontwerpen voor marketing en webdesign doeleindes.  

Mijn motto is dan ook: “Niet lullen maar poetsen”. 

Skills

Photoshop 70%
Illustrator 80%
InDesign 80%
Adobe XD 75%
HTML 20%
CSS 20%
WordPress 80%

Talen

Nederlands 100%
Engels 80%
Spaans 40%
Duits 20%

Studies

Afgestudeerd Bachelor – Fontys Hogescholen
Commerciële Economie- Digital Business Concepts

Voor mijn derde jaar begon ik met mijn minor in het buitenland in Mexico. Ik studeerde aan Iteso Universidad de Guadalajara. Mijn vakken waren Public Communication – Advertisement – Brand Strategies en Spaans. Deze minor gaf me meer perspectief over de wereldeconomie en hoe verschillende landen werken in marketing en business. Ook kreeg ik de kans om meer te leren over de Mexicaanse cultuur, maar ook over andere culturen in de wereld. Ik werkte in multiculturele groepen. Ik verbeterde talen als Engels en Spaans en ook mijn communicatievaardigheden. 

Mbo – Koning Willem 1 College
Marketing en Communicatie niveau 4 Diploma

Middelbare school- Udens College
VMBO- Theoretisch Diploma

Ervaringen

Online marketing en Webdesign. 

Ik ben een enthousiaste ondernemer die van aanpakken houdt. Als freelancer in online marketing en webdesign zoek ik voortdurend naar nieuwe uitdagingen om te groeien en mezelf te blijven ontwikkelen.

Februari 2023 – juni 2023

Tijdens mijn afstudeerstage heb ik stage mogen lopen bij Shake Media, Uden. Hier bij heb ik onderzoek gedaan naar de klanttevredenheid en medewerkerstevredenheid om Shake Media. 

31 januari 2022 – 24 juni 2022

Voor het tweede semester van mijn derde jaar heb ik mijn meewerkstage bij het bedrijf Kwaaijongens mogen doen. Dit bedrijf is gespecialiseerd in WordPress websites, webdesign, online marketing en SEO. Deze 5 maanden hebben mij veel geleerd in deze branche. Ik heb mijn werkvaardigheden, ontwerp- en marketingvaardigheden op professioneel niveau verbeterd.

Maart 2017 – Heden
Al 5 jaar werk ik part-time bij Van Den Bosch Tuin en Terras. Een bedrijf dat al 125 jaar bij mij in de familie zit. Mijn werkzaamheden variëren van gastvrouw tot klanten helpen. Maar ook online activiteiten als de SEO, website optimalisatie en minimale administratieve werkzaamheden. 

September 2019 –  juni 2022
Zelfstandig flexwerk met verschillende activiteiten: Gastvrouw – serveerster – barvrouw. Deze ervaring heeft mij nog flexibeler en socialer gemaakt. Elke opdracht was anders en werkte ik met een ander team. Snel aanpassen en de handen uit de mouwen steken. Stressbestendig en open waren eigenschappen die samengingen met deze werkzaamheden.

1 September 2018- 17 maart 2019. 
Marketing en Communicatie stage in Barcelona, Spanje
Werkzaamheden: Influencermarketing, Schrijven en vertalen van blogartikelen, Social Media Marketing, Onderzoek naar de reisbranche. Tijdens deze ervaring heb ik veel met een multicultureel team mogen werken. Talen als Engels en Spaans zijn hier erg gegroeid en mijn sociale skills zijn verbeterd. 

Augustus 2015 – juni 2018
Restaurant
Werkzaamheden: Gastvrouw- serveerster- barvrouw.

Op jonge leeftijd heb ik kennis gemaakt met de horeca. Hard werken, flexibel zijn en stressbestendig zijn eigenschappen die ik daar heb geleerd. Sociale vaardigheden en mensenkennis kwamen daar ook bij kijken. De klant is koning. 

certificates

Google Ad - Beginner

Google Ad - Search Certificate

Training

Adverteren op META – beginner 

Training

Adverteren op META – Advanced 

nl_NLDutch